Robotický vysavač ETA Master 5229 90000

Kód: 522990000
479 Kč –20 %
etamaster
479 Kč –20 % 379 Kč
Na vyžádání (>5 ks)

Robotický vysavač ETA Master 5229 90000 výkonný robotický vysavač 3 v 1 s mopováním, UV dezinfekcí a digitálním motorem. Možnost uložení více map, 3 typy kartáčů a výdrž vysavače až 230 minut

Detailní informace

Detailní popis produktu

Robotický vysavač ETA Master 5229 90000

 

Robotický vysavač ETA Master 5229 90000 je profesionální úklidový pracovník. Výkonný a inteligentní robotický vysavač ETA Master 3 v 1 se za vás postará o kompletní úklid domácnosti. ETA Master vysává, vytírá a dezinfikuje podlahu pomocí UV lampy. Oblasti úklidu si můžete pohodlně určit v aplikaci ETA SMART, kde najdete mnoho dalších funkcí a možností vysavače.

 eta-master-3www.toprobot.sk

 

  


Specializovaná značková prodejna s robotickou technologií v Bratislavě. Navštivte nás v příjemném prostředí.
Možnost
samozřejmostí je parkování přímo před prodejnou a vyškolený prodavač, který vám poradí.

 

 

 

 
 

 

Opravdu vysoký výkon zajišťuje digitální motor s mimořádně dlouhou životností. Kromě motoru se uvnitř ukrývá kvalitní Li-Ion baterie s kapacitou 5 200 mAh, díky které vysavač vydrží uklízet až 230 minut! V případě, žerobotický vysavač nedokončí čištění, vrátí se do nabíjecí stanice a poté se vybije a bude pokračovat tam, kde po nabití skončil. Nabíjení vysavače trvá 4-6 hodin.

Vysoký sací výkon je doplněn trojnásobnou filtrací s kvalitním HEPA filtrem, který zabraňuje úniku i těch nejmenších částic do ovzduší. To potěší nejen alergiky, ale i všechny domácnosti s domácími mazlíčky.

 

Robotický vysavač ETA Master 5229 90000 je doma

Robotický vysavač ETA Master je vybaven inteligentní laserovou navigací, která mapuje místnost v plném rozsahu 360°, takže úklid je důkladnější a účinnější než u předchozích typů navigace. Zapamatuje si místa, která jste již uklízeli, takže si můžete být jisti, že žádné místo nevynechá a nikam nepůjde dvakrát.

Robotický vysavač ETA Master 5229 90000 je vybaven bezdotykovým systémem ANTI-COLLISION, který monitoruje překážky a zajišťuje šetrný pohyb v místnosti. Inteligentní senzory SMART TECHNOLOGY zase chrání robota před nepříjemnými pády ze schodů. V aplikaci ETA SMART jej můžete nasměrovat podle svého vkusu a definovat konkrétní zakázané zóny, kam prostě nesmí.

eta-master-8www.toprobot.sk

 

Budete si rozumět

Pro lepší komunikaci je ETA Master vybaven hlasovým naváděním. Můžete si vybrat, zda chcetemluvit česky nebo anglicky. V obou případech si však budete rozumět.

Robotický vysavač ETA Master 5229 90000 je mistrem úklidu

Robotický vysavač ETAMistr se nezalekne žádné výzvy v oblasti úklidu. Je vybaven několika různými kartáči a elektronicky řízeným mopovacím nástavcem pro úklid. Vysavač má navíc zabudovanou UV lampu, která při úklidu dezinfikuje podlahu a zároveň zanechá vaši domácnost hygienicky čistou.

Všechny nečistoty se shromažďují doextra velká nádoba na nečistoty o objemu 600 ml. Zásobník lze velmi snadno vyjmout a nečistoty jednoduše vysypat do běžného odpadkového koše.

Hybridní kartáč, který je tvořen kombinací čepelí a štětin, je vhodný jak na koberce (s výškou vlasu do 1 cm), tak na tvrdé podlahy, včetně mopování. Účinně a šetrně pečuje o dlaždice, koberce, parkety a linoleum.

Jemný kartáč s extra jemnými štětinami použijte na choulostivé podlahy nebo na sběr jemného prachu, vlasů a chlupů.

Gumový lamelový kartáč je určen pro všechny typy tvrdých podlah. Účinně sbírá vlasy a je vhodný i pro vytírání.

Boční kartáče účinně zametají nečistoty a prach podél stěn. ETA Master se tak postará o opravdu důkladný úklid.

eta-master-9www.toprobot.sk

 

ETA Master na závěr také vytře vysátou podlahu. Po připojení mopovacího nástavce a nádržky na vodu dodá robot vaší podlaze zasloužený lesk. Díky funkci elektronického mopování v aplikaci můžete nastavit intenzitu mopování podle povrchu nebo znečištění. ETA Master dokáže na jedno naplnění vytřít plochu až 40 m2.

Díky své kompaktní výšce 10,1 cm může uklízet i pod nižším nábytkem a vejde se do každé mezery. Na podlaze ho drží robustní poháněná kolečka, která velmi dobře překonávají nerovnosti. Problémem nejsou ani přechodové lišty a prahy do výšky 1,5 cm.

 

Mapování vícepodlažních prostor

Robotický vysavač ETA Master s laserovou navigací je pro vás ideální. Funkce mapování více podlaží mu umožňuje zapamatovat si až 5 map, a je tak ideální pro vícepodlažní domy.

Vysavač dokáže vytvořit mapu i bez dlouhého počátečního čištění. Stačí naskenovat místnosti a mapy se přehledně uloží do telefonu. V každém patře můžete vytvořit nové zakázané zóny, kterým se má vyhýbat, a také nastavit různé režimy úklidu.

eta-master-10www.toprobot.sk

 

SMART aplikace pro chytrý úklid

Posuňte úklid na vyšší úroveň s aplikací ETA SMART. Robotický vysavač lze ovládat i manuálně pomocí dálkového ovladače. Bez aplikace je však k dispozici pouze automatický úklid, při kterém vysavač systematicky uklízí celou plochu, a lokální úklid, při kterém se vysavač během úklidu pohybuje ve čtverci o rozměrech 1,8 x 1,8 m. Po dokončení obou režimů se vysavač automaticky vrátí do nabíjecí stanice. Pokud se vysavači podaří vyčerpat energii před dokončením úklidu, včas najde nabíjecí stanici a po nabití pokračuje tam, kde skončil.

 

Robotický vysavač ETA Master 5229 90000 a 3UV dezinfekce pro dokonale čistou domácnost

Pro hygienicky čistou domácnost je ETA Master vybavena speciálním režimem dezinfekce UV světlem. Tuto funkci ocení zejména rodiny s malými dětmi nebo majitelé domácích mazlíčků, protože UV světlo účinně likviduje roztoče, viry a bakterie a zanechává vaše podlahy opravdu čisté.

Funkci UV dezinfekce můžete mít aktivní během všech režimů čištění. Pro opravdu důkladnou dezinfekci a odstranění všech nežádoucích bakterií a alergenů však můžete přepnout na samostatný režim UV dezinfekce podlahy, kdy se vysavač soustředí pouze na tento úkol.

Díky chytré aplikaci můžete vysavač nejen pohodlně ovládat pomocí mobilního telefonu, ale také rozšířit jeho použití o několik funkcí. Váš mobilní telefon komunikuje s vysavačem prostřednictvím domácí sítě Wi-Fi. Celá aplikace je navíc ve slovenštině, takže si budete dokonale rozumět. S chytrou aplikací bude úklid hračka!

Kromě dalších možností úklidu můžete v aplikaci nastavit ideální sací výkon vysavače, přičemž můžete přepínat mezi 4 úrovněmi. Při vysávání choulostivých podlah a povrchů použijte nižší sací výkon a při vysávání koberců zkuste sací výkon zvýšit.

V rámci funkce mopování můžete také přepínat mezi různými intenzitami. Zde si můžete vybrat ze 3 stupňů intenzity podle aktuálního znečištění.

eta-master-11www.toprobot.sk


Technické parametry:

  • Podpora sítí Wi-Fi 2,4 a 5 GHz
  • Operační systémy Android 6 a vyšší, iOS 9.0 a vyšší
  • Aplikace ETA SMART ke stažení zdarma z Google Play nebo App Store
  • Objem prachového sáčku nebo nádoby 0,6 l
  • Zdroj napájení dobíjecí baterie (Li-On)
  • Virtuální zeď nemá
  • Výška 9,5 cm
  • Mopování Ano
  • Použití robotického vysavače s mopem
  • Mobilní aplikace Ano
  • Doba jízdy na jedno nabití až 230 km
  • Bezkontaktní detekce překážek


 

Obsah balení:eta-master-3www.toprobot.sk

  • 1x robotický vysavač ETA Master 5229 90000
  • 1x nabíjecí stanice
  • 1x napájecí adaptér 100-240 V (AC) / 24 V (DC) 630 mA
  • 1x nástavec na mopování
  • 2x hadřík na vytírání
  • 4x náhradní boční kartáček
  • 1x náhradní filtr
  • 1x dálkové ovládání
  • 1x čisticí sada (čisticí nástroj, šroubovák)

Doplňkové parametry

Kategorie: Robotické vysavače ETA
Hmotnost: 3.2 kg
Funkce mopování: Ano
Maximální pracovní doba: 200 minut
Maximální pracovní plocha: 250 m²
Pro zvířecí srst: Ano
Připojitelnost: WiFi
Typ filtrace: Hepa filtr
Typ navigace: Laserova
Typ podlahy: Pro podlahy a koberce
Virtuální bariéra: V aplikaci
Výška robota: 9,5 cm

ETA Master 5229 90000 predstavenie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: