Robotický vysavač ETA Navaggio Profi 4228 90000

Kód: 422890000
399 Kč –12 %
etanavagio
399 Kč –12 % 349 Kč
Skladem (>5 ks)

Robotický vysavač ETA Navaggio Profi 4228 90000 2 v 1 s mopováním a laserovou navigací. Možnost uložení více map, plovoucí systém, výdrž baterie až 200 minut

Detailní informace

Detailní popis produktu

Robotický vysavač ETA Navaggio Profi 4228 90000

 

Úklid provádějte chytře. Výkonný a inteligentnírobotický vysavač ETA Navaggio Profi 4228 90000 systém 2 v 1 se postará o úklid domácnosti za vás. ETA Navaggio Profi podlahu nejen vysaje, ale zároveň ji i vytře. Oblasti úklidu si můžete pohodlně určit v aplikaci ETA Navaggio, kde najdete řadu dalších funkcí a možností vysavače.

eta-navaggio-8www.toprobot.sk

  


Specializovaná značková prodejna s robotickou technologií v Bratislavě. Navštivte nás v příjemném prostředí.
Možnost
samozřejmostí je parkování přímo před prodejnou a vyškolený prodavač, který vám poradí.

 

 

 

 
 

Velmi vysoký výkon vysavače ETA Navaggio Profi zajišťujedigitální motor s mimořádně dlouhou životností. Kromě motoru je k dispozici také kvalitní Li-Ion baterie s kapacitou 5 200 mAh, díky které vysavač vydrží pracovat až 200 minut! Pokud robot nestihne uklidit, vrátí se před vybitím do nabíjecí stanice a po nabití pokračuje tam, kde skončil. Nabíjení vysavače trvá 4-6 hodin.

Vysoký sací výkon je doplněn kvalitním HEPA filtrem, který zabraňuje úniku i těch nejmenších částic do ovzduší. To potěší nejen alergiky, ale i všechny domácnosti s domácími mazlíčky.

 

Robotický vysavač ETA Navaggio Profi 4228 90000 se neztratí

Díky inteligentní laserové navigaci mapujerobotický vysavač ETA Navaggio Profi celou místnost a úklid je rychlejší a důkladnější než u předchozích typů navigace. Pamatuje si místa, která jste uklízeli, takže si můžete být jisti, že žádné nevynechá.

Vysavač je vybaven bezdotykovým systémem ANTI-COLLISION, který monitoruje překážky azajišťuje jemný pohyb v místnosti. Inteligentní senzory SMART TECHNOLOGY chrání robota před nepříjemnými pády ze schodů. V aplikaci ETA Navaggio jej můžete nasměrovat podle svého vkusu a definovat konkrétní zakázané zóny, kam prostě nesmí.

eta-navaggio-3www.toprobot.sk

 

Budete si rozumět

Pro lepší komunikaci je ETA Navaggio vybaveno hlasovým průvodcem. Můžete si vybrat, zda chcete společně mluvit česky nebo anglicky. V obou případech si budete rozumět.

 

Robotický vysavač ETA Navaggio Profi 4228 90000 a nečistoty nemají šanci

Robotický vysavač se nezalekne žádného úklidu. Je vybavenněkolik typů kartáčů a nástavec na mop pro kompletní čištění. Navíc je vybaven inteligentním systémem Floating System, který zajišťuje, že kartáček přilne ke každému povrchu, čímž je úklid efektivnější.

Hybridní kartáč, který je tvořen kombinací čepelí a štětin, je vhodný jak na koberce (s výškou vlasu do 1 cm), tak na tvrdé podlahy, včetně mopování. Účinně a šetrně pečuje o dlaždice, koberce, parkety a linoleum.

Jemný kartáč s extra jemnými štětinami použijte na choulostivé podlahy nebo na sběr jemného prachu, vlasů a chlupů.

Boční kartáče účinně zametají nečistoty a prach podél stěn. ETA Navaggio Profi tak zajišťuje skutečně důkladné čištění.

Vysátá podlaharobotický vysavač ETA 2v1 na konci se umyje. Po nasazení mopovacího nástavce a nádržky na vodu o objemu 260 ml robot dodá vaší podlaze zasloužený lesk. Díky funkci elektronického mopování v aplikaci můžete nastavit intenzitu namáčení podle povrchu nebo nečistot.

eta-navaggio-9www.toprobot.sk

 

Díky své kompaktní výšce 9,5 cm může uklízet i pod nižším nábytkem a vejde se do každé mezery. Na podlaze ho drží robustní poháněná kolečka, která velmi dobře překonávají nerovnosti. Problémem nejsou ani přechodové lišty a prahy do výšky 1,5 cm.

 

Mapování vícepodlažních prostor

Robotický vysavač ETA Navaggio Profi s laserovou navigací je pro vás ideální.Funkce mapování více podlaží umožňuje zapamatovat si až 5 map, což z něj činí ideální řešení pro vícepodlažní domy.

Vysavač dokáže vytvořit mapu i bez dlouhého počátečního čištění. Stačí naskenovat místnosti a mapy se přehledně uloží do telefonu. Na každém patře můžete vytvořit nové zakázané zóny, kterým se má vyhýbat, a nastavit různé režimy úklidu.

 

eta-navaggio-10www.toprobot.sk

 

Robotický vysavač ETA Navaggio Profi 4228 90000 a chytrá aplikace pro inteligentní úklid

Posuňte úklid na vyšší úroveň.Robotický vysavač ETA Navaggio Profi 4228 90000 zvládne až 6 režimů čištění! Bez aplikace je k dispozici pouze automatický režim, ve kterém vysavač systematicky vyčistí celou místnost a poté vyhledá nabíjecí stanici. Pokud se vysavači podaří vyčerpat energii před dokončením úklidu, včas vyhledá nabíjecí stanici a po nabití pokračuje tam, kde skončil.

Díky chytré aplikaci můžete vysavač nejen pohodlně ovládat pomocí mobilního telefonu, ale také rozšířit jeho použití o několik funkcí. Váš mobilní telefon komunikuje s vysavačem prostřednictvím domácí sítě Wi-Fi. Celá aplikace je navíc v češtině, takže si budete dokonale rozumět.  S chytrou aplikací bude úklid hračka!

V aplikaci je k dispozici výše zmíněná funkce mopování. Zde můžete zvolte intenzitu mopování mezi třemi úrovněmi - nízkou, střední a vysokou.

Jistě oceníte i funkci úklidu podél stěn, kdy vysavač pomocí bočních kartáčů najde všechny zapomenuté chuchvalce prachu.

Při nehodách s rozlitou kávou nebo rýží použijte místní úklid.Robotický vysavač 2 v 1 ETA Navaggio Profi seškrábe pouze určité místo, například drobky pod stolem po vydatném obědě.

 

Pokud chcete uklidit pouze jednu místnost, použijte zónový úklid. V aplikaci si vyberete ložnici nebo dětský pokoj a zbytek necháte na robotovi. Protože se vám dokonale přizpůsobí, můžete si být jisti, že bude uklízet jen tam, kde chcete.

Důkladný úklid jistě přijde vhod po náročném večírku nebo před příchodem návštěv. V tomto režimu ETA Navaggio Profi uklidí byt nebo dům dvakrát.

 


Technické parametry:

  • Podpora sítí Wi-Fi 2,4 a 5 GHz
  • Operační systémy Android 4.4 a vyšší, iOS 9.0 a vyšší
  • Aplikace ETA Navaggio ke stažení zdarma z Google Play nebo App Store
  • Hladina hluku 72 dB
  • Objem prachového sáčku nebo nádoby 0,48 l
  • Zdroj napájení dobíjecí baterie (Li-On)
  • Virtuální zeď ano, v mobilní aplikaci
  • Výška 9,3 cm
  • Mopování Ano
  • Použití robotického vysavače s mopem
  • Mobilní aplikace Ano
  • Provozní doba na jedno nabití až 200 min
  • Typ navigace Laserová navigace
  • Typ podlahy pro tvrdé podlahy
  • Typ kobercové podlahy
  • Plánování úklidu Ano
  • Bezkontaktní detekce překážek


 

Obsah balení:eta-navaggio-3www.toprobot.sk

  • 1x robotický vysavač ETA Navaggio Profi 4228 90000
  • 1x nabíjecí stanice
  • 1x napájecí adaptér 100-240 V (AC) / 24 V (DC) 630 mA
  • 1x nástavec na mopování
  • 1x hadřík na vytírání
  • 2x náhradní boční kartáč
  • 1x náhradní filtr
  • 1x čisticí sada (čisticí nástroj, šroubovák)

Doplňkové parametry

Kategorie: Robotické vysavače ETA
Hmotnost: 3.2 kg
Funkce mopování: Ano
Hlučnost: 72 dB
Maximální pracovní doba: 200 minut
Maximální pracovní plocha: 300 m²
Pro zvířecí srst: Ano
Připojitelnost: WiFi
Typ navigace: Laserova
Typ podlahy: Pro podlahy a koberce
Virtuální bariéra: V aplikaci
Výška robota: 9,3 cm

ETA Navaggio Profi 4228 90000 predstavenie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: